Styled by Kaisa Henriikka tuo Englannin upeat plussavaatemerkit ulottuvillesi – riskittömästi. Samalla saat käyttöösi online-stailauspalvelun sekä jäsenyyden suljetulla foorumilla.

Styled By Kaisa Henriikka

Kuka Kaisa Henriikka?

Kaisa Henriikka on kolmekymppinen suomalainen plussamalli ja kehohyväksymisen puolestapuhuja, joka asuu Lontoossa. Kaisa on tehnyt työuransa kaupan alalla sekä markkinoinnin tehtävissä, ja etsi pitkään bisnesideaa jolla pääsisi vaikuttamaan Suomen plussavaatemarkkinaan. Kaisa itse on kokoa 48 (pituus 173 cm), ja rakastaa kauniita sekä naisellisia vaatteita jossa muodot tulevat parhaiten esille.

Kaisa on  työskennellyt lukuisten Englantilaisten vaate- ja asustebrändien kanssa, ja valinnut Styled by Kaisa Henriikka- verkkokauppaan ainoastaan vaatemerkkejä, joihin hän itse uskoo ja jotka ovat hinnaltaan ja laadultaan sopivia.

Styled by KH beige t-shirt
3.00  (sis. alv)
Styled by KH grey blend t-shirt
3.00  (sis. alv)
lisäkuva b
Katso video

Styled By Kaisa Henriikka -esittely

Tämän tekstin tilalla on jäsenille tarkoitettu video. Näet videon, kun olet kirjautuneena sisään voimassa olevilla jäsentunnuksillasi.

1. Jäsenvideo

Styled By
Kaisa Henriikka
-jäsenyys

0€/kk

Jäsenyyteen kuuluu pääsy Englantilasten plussamerkkien ja asusteiden verkkokauppaan, jossa voit tehdä ostoksia riskittömästi – vaihto ja palautus ovat ilmaisia

Jäsenyyteen kuuluu myös henkilökohtainen online stailauspalvelu, mikä auttaa sinua valitsemaan itsellesi juuri oikeanlaisen ja täydellisesti istuvan vaatekokoelman.

Styled by
Kaisa Henriikka

SEURAA MINUA SOMESSA