Mitä jäsenyyteen kuuluu?

Jäsenyyteen kuuluu pääsy Englantilasten plussamerkkien ja asusteiden verkkokauppaan, jossa voit tehdä ostoksia riskittömästi – vaihto ja palautus ovat ilmaisia.

Jäsenyyteen kuuluu myös online stailauspalvelu, josta voit varata itsellesi 1 x 15 min ajan kuukausittain, ja varauskalenteri on avoinna aina 4 viikkoa eteenpäin.

VARAATHAN AJAN VIIMEISTÄÄN 7 PV ENNEN HALUTTUA STAILAUSAIKAA.

Stailaus toteutetaan videopuhelun avulla, ja siinä käydään läpi mahdollisia pukeutumishaasteita. Stailauspalveluajan voi käyttää myös pelkkään keskusteluun omista ulkonäköasioista.

Lisäedut:
Styled By Kaisa Henriikka toimii myös foorumina, jossa voi jakaa tyylikuvia, ajatuksia sekä kysyä omaan kehohyväksyntään ja tyyliin liittyvistä asioista yhteisön jäseniltä.

Styled by Kaisa Henriikka järjestää myös yhteisön ulkopuolisia tapahtumia sekä verkossa että livenä. Näistä ilmoitetaan aina etukäteen. Maksullisista tapahtumista jäsenet saavat aina alennuksen.

Styled By Kaisa Henriikka on eksklusiivinen yhteisö, ts. palvelut saa ainoastaan liittymällä jäseneksi tähän yhteisöön.

Liittymislomake

  • Jäsenyys on ilmainen (Hinta rajoitetun ajan nyt 0€/kk ja käyttöoikeudet sivuston palveluihin saat heti rekisteröitymisen jälkeen). Jäsenyyden voit peruuttaa koska vain minimiajan jälkeen. Jäsenyyden minimitilausaika on ensimmäiset 3 kuukautta. Jäsenyyden voit peruuttaa aina ennen alkavaa 3kk tilausjaksoa. Jäsenyys jatkuu automaattisesti 3kk jaksoissa, kunnes peruutat jäsenyyden.
  • Billing Details

  • If entered, this will appear on the invoice, replacing the First and Last Name.

mitä se maksaa?

Styled by Kaisa Henriikka on toistaiseksi ilmainen kaikille (0€/kk), mutta vaatii rekisteröitymisen sivustolle.

Mitkä ovat käyttöehdot?

Styled by Kaisa Henriikka – palveluun tulee sitoutua ensimmäiseksi kolmeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen jäsenyyden voi perua. Kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti, ja maksamatta jättäminen (maksun hylkääminen) johtaa automaattiseen jäsenyyden loppumiseen.