Tuotteiden maksu ja toimitus

Tuottteet maksetaan Styled by Kaisa Henriikka-verkkokaupassa käyttäen Paypal-maksutoimintoa. Paypal on suojattu maksutapa, joka on nopea ja turvallinen.

Toimitusaika on 10-14 päivää tilauksesta. Jos tilasit myös Roseanne Scott- tuotteita, on toimitusaika pidempi sillä nämä tuotteet valmistetaan tilauksesta. Kun pakettisi on saapunut Suomeen, saat smartpost-seurantakoodin sähköpostiisi. Smartpost-postikulu 5.90 lisätään loppusummaan tilauksen yhteydessä.

Tuotteiden vaihto ja palautus

Tilatun tuotteen voi halutessaan vaihtaa tai palauttaa myyntikuntoisena (hintalaput kiinni, ei käytön jälkiä) 14 vrk ajan ostoksesta.

Tuotteen vaihto ja palautus onnistuu ottamalla yhteyttä sähköpostitse hello@styledbykaisahenriikka.com

Tuotteen voi palauttaa osoitteeseen Kaisa Henriikka Limited / Terhirinne 1 01350 Vantaa. Voit käyttää samaa postituspussia palautukseen teippaamalla sen uudestaan kiinni. Muistathan kirjoittaa paketissa tulleeseen korttiin nimesi sekä tilausnumerosi kun vaihdat/palautat tuotteita, ja laittaa se mukaan postituspussiin.

 Palautuksen postikulut palautetaan tilille samanaikaisesti itse palautuksen kanssa 14 vrk kuluessa.

Asiakaspalvelu ja reklamaatiot

Jos sinulla on kysyttävää verkkokaupan tuotteisiin, tilauksesi käsittelyyn tai verkkokaupasta ostettujen tuotteiden palauttamiseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä sähköpostilla hello@styledbykaisahenriikka.com

Huom! Muista kirjoittaa viestiin sen tilauksen tilausnumero, jota asiasi koskee.